RWA & Brandveiligheidsysteem

RWA als onderdeel van een brandveiligheidsysteem kan enkele grote voordelen opleveren.

De nieuwe pre - Europese norm heeft de verplichtingen van een RWA-installatie gebundeld in een document.

Daarom is het dan ook logisch dat u door een specialist uw gebouw laat voorzien van een conforme en juist werkende installatie om zo te voldoen aan de nieuwe regels en eisen.

Onze specialisten kunnen dan ook samen met u een RWA-systeem implementeren in uw nieuwbouw en/of bestaande gebouwen waarbij zowel de praktische invoeging als het economische aspect niet vergeten worden.

 

bouwheer1 bouwheer2 bouwheer3

 

Aangezien elk gebouw zijn eigen specifieke eisen heeft is het dan ook nooit te vroeg om een studie hieromtrent te laten opmaken zodat u achteraf niet met extra kosten en/of werkzaamheden opgezadeld wordt.

Onze RWA-afdeling zorgt er dan ook voor dat u door het volledig traject geloodst wordt en u zich dan ook kan toespitsen op het optimaliseren van uw gebouw. Onze ervaring op het gebied van RWA al dan niet gecombineerd met ventilatie (natuurlijke/mechanische) strekt zich uit over alle sectoren van de uitiliteits- en bugerlijke bouw.

Investeerders, projektontwikkelaars, gebouweigenaars e.d. zijn dagelijks met ons in kontakt om samen met hun een oplossing op te maken naar budget, inplanting, bouwwerkzaamheden e.d..

S.air verzorgt het totale concept van (vuurlast)berekening en ontwerp inclusief brandmeldcentrale (BMC) tot goedkeuring bij de plaatselijke overheden.

De gebruiker heeft de geruststelling van een gecertificeerde en langdurig gegarandeerde, optimaal onderhouden brandveiligheidinstallatie.

S.air adviseert u geheel vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.

 

bouwheer4 bouwheer5 bouwheer6